Pinocchiove dobrodružstvá - Collodi, Carlo; Štefánková, Mária; Martiška, Juraj (Bratislava Petit Press, 2008)
Svetoznámy príbeh dreveného panáčika Pinocchia, ktorý sa túžil stať chlapcom...
Keywords: rozpravka; Beletria do 10 rokov