Podzemie - Špirala hrôzy v Podzemí 5/6 - Gordon, Roderick; Williams, Brian (Fragment Bratislava, 2012)
Dobrodružstvo Willa Burrowsa pokračuje! Styxovia sa znovu vynorili z Podzemia na Povrch. Pokiaľ ste si mysleli, že likvidátori boli odporní, zabudnite na to. Tentoraz so sebou totiž vzali aj svoje ženy. Jediné, čo im stojí v ceste je Will Burrows a jeho priatelia. Krútiaca sa špirála chaosu sa roztáča a nie všetci prežijú. Ak sa domnievate, že na Povrchu ste v bezpečí, radšej sa znovu zamyslite!
Keywords: Beletria nad 10 rokov