Podzemie ľ Hlbšie v Podzemí. 2 - Gordon, Roderick; Williams, Brian (Fragment, 2008)
Dobrodružstvo Willa Burrowsa pokračuje a na jeho mieste by teraz nechcel byť nikto z nás. Objavil stratený svet v Podzemí, prekonal strach a vydal sa ho bližšie preskúmať, aby našiel svojho otca. Pod Povrchom však vládnu iné pravidlá a Will s kamarátom zistia, že v Hlbinách číha nebezpečenstvo doslova na každom kroku. Ohrozovaní krutými styxmi, ktorí chystajú dlhodobý plán s nedozernými následkami pre ľudí na Povrchu, zostupujú hlbšie do Podzemia, odkázaní len na seba. Nedajte si ujsť svetový bestseller, ktorý s napätím číta celý svet!