Podzemie ľ Súboj v Podzemí - Gordon, Roderick; Williams, Brian (Fragment, 2010)
Finále strhujúcej série je tu! Will Burrows nemá na výber a opäť sa vrhá do nových nebezpečenstiev. V strede Zeme ľ vo svete, o ktorého existencii nemá na Povrchu nikto ani tušenia ľ ide Willovi o život. Prenasledujú ho zradní styxovia, ktorí sú odhodlaní ísť za ním až na koniec sveta, len aby získali smrtiaci vírus späť! Jeho priateľ Drake medzitým chystá útok na styxov na Povrchu. Okolnosti sú však proti nim a v stávke je veľa. Povedie ich odvážny plán k víťazstvu alebo k istej smrti? Ak si myslíte, že na Povrchu ste v bezpečí, tak sa zúfalo mýlite!