Poirotove Vianoce - Christie, Agatha; Janák, Dušan; Brunovský, Peter (Slovenský spisovateľ Bratislava, 2013)
Keď sa na Štedrý večer zídu vo vile milionára Simeona Leeho jeho príbuzní, nikto z nich netuší, že rodinné stretnutie sa skončí tragicky. Starého patriarchu totiž nájdu ležať na zemi s podrezaným hrdlom. Podozriví zo spáchania toho ohavného činu sú všetci, keďže každý z nich mal dôvod starého tyrana nenávidieť. Prípad ako stvorený pre slávneho detektíva Hercula Poirota...
Keywords: KRIMI, DETEKTIVKA