Polámané kosti. 7. : Mysleli si, že sú v bezpečí, bol to omyl - Marsonsová, Angela (D.I. Kim Stone, 2020)
Zavraždená prostitútka a opustené dieťa. Dva nálezy počas jednej zimnej noci, ktoré odštartujú ďalšie náročné vyšetrovanie detektívky Kim Stonovej. Ďalšie, ktoré ju prinúti čeliť traumám z detstva.