Poštár zvoní vždy dvakrát - Cain, James M. (ODEON, 2015)
Novinár, spisovateľ a scenárista James M. Cain (1892 ľ 1977) býva označovaný za jedného z "otcov zakladateľov" americkej drsnej školy spolu s Dashiellom Hammettom a Raymondom Chandlerom, hoci on sám akékoľvek škatuľkovanie odmietal.