Poštárik - Profil; Profil; Brindzová, Helena Križanová; Ferková, Hana (Bratislava Mladé letá, 1974)
Obsahom prvého dielu románu je dedina v posledných mesiacoch vojny a život dvoch chlapcov v nej.
Profil
Profil
Keywords: Beletria nad 10 rokov; Príbehy