Potopa 1 - Sienkiewicz, Henryk; Sedlák, Ján; Kiš, Fedor (Bratislava Tatran, 1986)
Kniha popisuje švédský útok na Polsko.
Ilustr. na rozlož. tit. liste a predsádkach. Cena za 1.-3. zv. 80 Kčs.
Keywords: Spoločenské romány; Historické romány