Potopa 3 - Sienkiewicz, Henryk; Sedlák, Ján; Sedlák, Ján; Kiš, Fedor; Sedlák, Ján (Bratislava Tatran, 1986)
Historický román z Poľska zo 17.storočia.
Rozlož. ilustr. tit. list. Ilustr. na predsádkach. Pozn. Cena za 1.-3. zv.
Keywords: Spoločenské romány; Historické romány