Pozvi ma do jasných diaľav - Šukšin, Vasilij; Lesná, Marta; Salamon, Zoltán; Salamon, Zotlán (Bratislava Smena, 1978)
Prózy Pozvi ma do jasných diaľav a Hľadisko sú práce rozdielneho žánru, rozdielnych umeleckých postupov, no s rovnakým zameraním na aktuálne mravné problémy.
Ilustr. na tit. dvojliste.
Keywords: Spoločenské romány