Prečo? Brilantné odpovede na zvedavé otázky - Kolektív (Ikar Bratislava, 2016)
Zaujímavé informácie pre všetkých zvedavcov.
Pútavé obrázky a zrozumiteľné texty pomôžu nájsť odpovede na otázky detí o svete, v ktorom žijú.
Pre čitateľov od 10 rokov
Z anglického originálu Why? Encyclopedia (Dorling Kindersley Limited, London 2014) preložila Eva Budjačová
Akvizíciu podporil z verejných zdrojov Fond na podporu umenia.
Keywords: Náučná literatúra pre deti do 10 rokov