Predohra : Túžba je silnejšia ako rozum - Coddington, Andrea (Ikar, 2012)
Arianna Blaková, vysokopostavená žena z dobre situovanej newyorskej rodiny, vedie život s nálepkou "perfektný". Dokonale nalinkovaný súkromný život s manželom Samom a vzrušujúci pracovný život s jej šéfom, miliardárom a newyorským starostom Mikom Bloombergom sa odohráva na pozadí scenérie bohatej štvrte Upper East Side. Náhle ochorenie otca prinúti Ariannu opustiť milované mesto. V lietadle do Miami sa na palube zoznámi s Ním. Na South Beach prežije šialený románik, s túžbou vybičovanou do maxima, neutíchajúcou vášňou a žiadostivosťou. Aj keď sa po návrate na Manhattan akokoľvek snaží vrátiť do pôvodných koľají, jediné, na čo myslí, je On.