Prechádzka po polnoci - Robards, Karen (S AKTUELL, 1995)
Tento brilantny, napinavy, romanticky thriller s erotickym nabojom, ktoreho hrdinka zistuje, ze muz snov sa moze niekedy skryvat i v prestrojeni, pochadza z pera K. Robards. Tridsatsestrocna a rozvedena Summer McAfeeva si nikdy nemyslela, ze sa ocitne na kolenach a ... ...Muz na stole v balzamovacej miestnosti, ktoreho Summer povazovala za mrtveho, znezrady precitne a vezme ju ako rukojemnicku, aby sa zachranil pred prenasledovatelmi. Summer, ochromena od strachu, sa nedobrovolne zucastnuje na divokej jazde autom...vyhybaju sa gulkam...