Priatelia Bon a Bona - Nikolov, Olivera; Jankovič, Ján; Štrasser, Ján; Ondreička, Karol (Bratislava Mladé letá, 1978)
Rozprávka o dvoch bonbónoch, ktoré sa na Janinej dlani stali Bonom a Bonou.
Ilustr. na front. Spoluvyd. Obzor, Nový Sad, SFRJ. Pre čitateľov od 6 rokov.
Keywords: rozprávka; Beletria do 10 rokov