Príbeh ozajstného človeka - Polevoj, Boris; Schurmann, Ivan; Kupec, Ivan (Mladé letá Bratislava, 1971)
Príbeh o letcovi, ktorému po havárii amputovali nohy a on sa aj napriek tomu, znovu naučil riadiť lietadlo.
Pre čitateľov od 11r
Keywords: mládež; Beletria nad 10 rokov