Príbehy námorníka Sindibáda - Leśmian, Boleslaw; Uváček, Félix; Kovalčík, Vlastimil; Blažo, Pavel (Slovenský Spiosovateľ Bratislava, 1974)
Kniha obsahuje dobrodružstvá námorníka menom Sindibád a jeho družiny...
Keywords: Spoločenské romány; Dobrodružné romány