Priveľa podozrivých. 7. - Neuer, Václav (Inšpektor Ledecký, 2021)
Starostlivo naplánovaná vražda ukončí život úspešného bratislavského podnikateľa. Obeťou trestného činu sa stane aj jeho manželka. Vrchný komisár Ledecký so svojím tímom preberá pátranie. Možných motívov je však zrazu akosi priveľa. Novodobý finančný žralok si v podnikaní rozhodne nedával servítky pred ústa a tých, ktorým zničil život alebo zásadným spôsobom skrížil plány, je neúrekom.