Prvé lásky - Wilson, Jacqueline (Slovart, s.r.o, 2013)
Kde nájsť vysnívaného rozprávkového chalana, aby sa človek pred kamoškami nestrápnil a nevyzeral ako malé decko? Keď nikto podobný nie je po ruke, nezostáva iné, ako si ho vymyslieť!