Prvé lásky - Wilson, Jacqueline; Sharratt, Nick (Slovart, s.r.o. Bratislava, 2013)
Kde nájsť vysnívaného rozprávkového chalana, aby sa človek pred kamoškami nestrápnil a nevyzeral ako malé decko? Keď nikto podobný nie je po ruke, nezostáva iné, ako si ho vymyslieť!
Chcete vedieť, ako to dopadne? Prečítajte si túto knihu. Jacqueline Wilsonová dokonca napísala aj deväť dôvodov, pre ktoré by ste si ju nemali nechať ujsť
1. Je o troch deviatačkách (ale o tom som sa už zmienila).
2. Prezradím vám v nej kopu svojich tajomstiev.
3. A tajomstiev mojej najlepšej kamošky Nadine.
4. A mojej najlepšej kamošky Magdy.
5. Zistíte, či sú aj vaše kamarátky rovnaké ako tie moje.
6. Stanete sa svedkami najtrápnejších okamihov môjho života.
7. Poriadne sa zasmejete (zväčša na mne!)
8. Možno si dokonca aj trochu poplačete.
9. A NAVYŠE, dozviete sa veľa dôležitých vecí o CHALANOCH!
Uznajte, že to je dosť dôvodov dať sa do čítania!
Keywords: Beletria nad 10 rokov