Předběžný portrét - Polívka, Boleslav; Šťastný, Andrej (Československý spisovateľ Praha, 1987)
Portrét mima, klauna, herce, režiséra, autora a človeka Boleslava Polívku
Keywords: životopis; Bolek Polívka; Biografie a memoáre