Psíček Tom a ako to začalo. 1. : obrázkové čítanie - Šulc, Petr (Psíček Tom, 2016)
V tejto veselej knižke o šteniatku Tomovi sa dozviete, čo všetko čaká na malého psíka v novom domove a ako si s nástrahami poradí. Knižka je určená pre najmenších čitateľov a čitateľky - predškolákov a začínajúcich školákov. Niektoré podstatné mená sú znázornené ako obrázky, ktoré má malý čitateľ správne pomenovať a doplniť tak mamičku či otecka pri čítaní príbehov.