Psíček Tom a ako to začalo 1. obrázkové čítanie - Šulc, Petr (Pierot, 2016)
V tejto veselej knižke o šteniatku Tomovi sa dozviete, čo všetko čaká na malého psíka v novom domove a ako si s nástrahami poradí. Knižka je určená pre najmenších čitateľov a čitateľky - predškolákov a začínajúcich školákov. Niektoré podstatné mená sú znázornené ako obrázky, ktoré má malý čitateľ správne pomenovať a doplniť tak mamičku či otecka pri čítaní príbehov.
Akvizíciu podporil z verejných zdrojov Fond na podporu umenia.
Keywords: Beletria do 10 rokov; 6+