Psíček Tom a jeho trampoty 2. obrázkové čítanie - Šulc, Petr; Hegerová, Vendula (Pierot, 2017)
Pre zvedavých predškolákov a žiakov 1. triedy ponúkame Obrázkové čítanie.
Publikácia rozpráva o trampotách psíka Toma. Pôvabné ilustrácie dopĺňajú krátke a zábavné príbehy zo psieho života, ktoré sú písané veľkým písmom a niektoré slová v texte sú nahradené obrázkami. Knižka Psíček Tom a jeho trampoty je voľným pokračovaním veľmi úspešnej a deťmi obľúbenej knihy Psíček Tom a ako to začalo.
Keywords: Beletria do 10 r; 6+