Ranč na Červenom vrchu - McGuire, Jamie (Fortuna Libri, 2014)
re Scarlet, ktorá sama vychováva dve dcéry, je každý deň boj. Nathan má manželku, ale nespomína si, aké je byť zaľúbený. Domov chodí len kvôli svojej dcérke Zoe. Mirandinou najväčšou starosťou je, či sa do jej malého volkswagena zmestí jej sestra a ich priatelia, pretože si chcú pred skúškami cez víkend oddýchnuť na vidieku.