Rok Amazonky - Bacigalová, Eva (OZ Amazonky, 2018)
Nové rozšírené vydanie autentického príbehu známej spisovateľky, ktorá prekonala rakovinu prsníka. O vážnom ochorení, tentoraz bez dojímavých scén a útokov na city, zato s riadnou dávkou trochu morbídneho, no veľmi oslobodzujúceho humoru. Manuál pre čerstvo diagnostikovaných onkologických pacientov, ktorý ich prevedie všetkými fázami - cez prvotný šok, cez odmietanie choroby, hnev, strach a vyjednávanie až po zmierenie sa s ňou. Rovnako pomôže aj blízkym, príbuzným a priateľom pochopiť, čo sa deje v duši pacienta.