Rok na farme - prvé čítanie (Slovart-Print Bratislava, 2014)
Kohút Gašpar sa predvádza pred sliepkami.
Jahniatka Flip, Flap a Flop sú zachránené.
Malé prasiatko Bibi pije z dojčenskej fľaše.
Mladé jelenča Zip sa zatúlalo. Čo všetko sa deje na farme!
Prečítaj si, ako si súrodenci Sebastián, Cyril a Emília
počas celého roka získavajú nových priateľov medzi zvieratkami.
Keywords: Beletria do 10 rokov