Rozprávky čarovných kamienkov - Denková, Melita (IKAR Bratislava, 2002)
Rozprávky o štyroch kamarátoch, ktorým čarovné kamienky splnia štyri želania. Barborke vyčaria modrý svet a Janke krásny deň...
Akvizíciu podporil z verejných zdrojov Fond na podporu umenia.
Keywords: Beletria do 10 rokov