Saturácia II - Poláková, Adriana Šinka (LABEL ONE s. r. o., 2016)
Saturácia ?? je pokračovanie pikantného príbehu topmodelky Sabríny, ktorá si už-už myslela, že svoj boj s minulosťou konečne vyhrala. Medzi láskou a nenávisťou existuje len tenká hranica a skutočný boj hlavnej hrdinky sa práve začína. Napínavý príbeh úzko spätý s minulosťou je plný prekvapení a nečakaných zvratov. Vyhrá nakoniec spravodlivosť? Bude Sabríne dopriata naozajstná láska, po ktorej tak túži? Dovolí jej minulosť žiť šťastný život alebo všetky jej sny ľahnú popolom? Cesta k rozuzleniu príbehu je sprevádzaná dávkou iskrivej erotiky, ktorá oproti prvej časti románu nadobúda ešte šteklivejší, no stále elegantný a vznešený charakter.