Sentimentálny román - Panovová, Viera; Hlinická, Jarmila; Bombová, Viera; Novotný, Leo (Bratislava Smena, 1968)
Príbeh lásky dvoch ľudí
Slepecká tlač.
Keywords: dievčenský román; Beletria nad 10 rokov