Senzačné dievča - Dušková, Danielle; Suchá, Hana; Schurmann, Ivan (Košice Východoslovenské vydavateľstvo, 1990)
Román pre čitateľov od 12 rokov. Hlavnou hrdinkou je 15-ročná Adina, ktorá prichádza do Prahy a svojou nečakanou návštevou prekvapí hostiteľov. Svieže, vtipné dialógy, kritika malomeštiactva...
Pre čitateľov od 12 rokov. Ilustr. na tit. liste a front.
Keywords: čitatelia od 12r; Beletria nad 10 rokov