Skalné sanktuárium Božieho milosrdenstva. Ladce - hora Butkov (Misericordia, 2017)
Na hore Butkov, 11. etáži lomu zaznelo 9. júla 2012 nezvyčajné posolstvo: "Postavte na tejto hore kríž!" Novopostavený monumentálny kríž spolu so skalou, v ktorej je ukotvený, meria 12 metrov. V srdci kríža sú umiestnené vzácne relikvie dreva Svätého kríža a v otvore do skaly (relikviári) je umiestnený kamienok, ktorý sa uvoľnil pri poslednej renovácii otvoru, v ktorom stál na Golgote Kristov kríž. Slávnosť požehnania kríža sa konala 14. septembra 2013, na sviatok povýšenia Svätého kríža za účasti pátra Eliasa Vellu, známeho exorcistu z Malty, ktorý bol aj pri prorockých slovách v júli 2012, prítomní boli aj ďalší 9 kňazi a asi 150 veriacich. O niekoľko mesiacov neskôr bol na hore Butkov požehnaný pamätník pápeža sv. Jána Pavla II., pápeža Božieho milosrdenstva. Hlavným celebrantom svätej omše, 21. júna 2014, bol Stanislaw kardinál Dziwisz z Krakova za prítomnosti žilinského biskupa Mons. Tomáša Galisa a asi 30 kňazov zo Slovenska a Poľska.