Skrotenie jastraba : Magické pokračovanie série o Havraních chlapcoch!. 1. - Stiefvater, Maggie (Snová trilógia, 2021)
Voľné pokračovanie úspešného Havranieho cyklu, ktorý si svojou neopakovateľnou snovou atmosférou získal srdcia fanúšikov tajomna a magického realizmu na celom svete.