Sladké zabudnutie 1. - McGuireová, Jamie (Fortuna Libri Bratislava, 2015)
Nadmieru samostatná Camille "Cami" Camlinová sa s radosťou vzdala detstva
skôr, než sa stihlo skončiť. Pracovala ešte predtým, ako dostala vodičský
preukaz, a po prvom ročníku na vysokej sa presťahovala do vlastného bytu.Cami, barmanke v bare Red Door, neostáva okrem práce a školy čas na nič až dovtedy, kým po roku nemá prvý voľný víkend.Trenton Maddox, kráľ Východnej univerzity, chodil so spolužiačkami ešte predtým, ako skončil strednú. Chlapci ním chceli byť, dievčatá ho chceli skrotiť, no po tragickej nehode sa jeho život obrátil hore nohami. Odišiel zo školy, aby sa zbavil mučivej viny. Býva u svojho otca vdovca a pracuje na plný úväzok v miestnom tetovacom štúdiu. Keď si už myslí, že jeho život sa vracia do normálnych koľají, všimne si Cami, ktorá sama sedí za stolom v bare Red
Door. Cami má troch bratov, preto verí, že priateľstvo s Trentom dokáže udržať v čisto platonickej rovine. Keď sa však Maddox zamiluje, miluje naplno ľ napriek tomu, že vinou Cami sa jeho ťažko skúšaná rodina môže rozpadnúť.
Keywords: Krimi a detektívky