Slávny chlapec - Pavlov, Anastas; Pavlov, Anastas; Stajková, Júlia; Kováč, Juraj (Bratislava Mladé letá, 1977)
Poviedka opisuje príbehy chlapcov a dievčat z Balkánskej ulice v Sofii, najmä však hlavného hrdinu a slávneho chlapca Rumena....
Front. Pre čitateĺov od 9 rokov.
Keywords: deti a mládež; Beletria nad 10 rokov