SOS Titanic! - Dékány, András (Východoslovenské vydavateľstvo, 1987)
Autor v tejto knihe rekapituluje katastrofálny zánik lode v honbe za slávnou Modrou stuhou. Podáva vzrušujúci, napínavý a hodnoverný obraz poslednej noci Titanicu....