SOS Titanic! - Dékány, András; Petro, Jozef; Nitschneider, Ľubomír (Košice Východoslovenské vydavateľstvo, 1987)
Autor v tejto knihe rekapituluje katastrofálny zánik lode v honbe za slávnou Modrou stuhou. Podáva vzrušujúci, napínavý a hodnoverný obraz poslednej noci Titanicu....
Ilustr. na tit. liste a front.
Keywords: Dobrodružný román -- titanic; Beletria nad 10 rokov