Spoločník - Grisham, John 1955- (Ikar, 2009)
Kyle McAvoy vyrastal v malomestskej právnickej kancelárii svojho otca v Yorku v štáte Pennsylvánia. Ako vynikajúceho študenta ho zvolili za šéfredaktora Yaleského právnického časopisu a čakala ho budúcnosť s neobmedzenými možnosťami.