Srdce pre Žolíka 10. - Gohl, Christiane; Banská, Danka (ARKUS Senica, 2019)
Veľký rozruch na jazdeckom ranči! Lea sa smie po prvý zúčastniť so svojím koňom jazdeckého turnaja v drezúre! Po počiatočnej nervozite prebieha všetko dobre. Žolík vyhráva! Lea je nadmieru spokojná. Vzápätí však príde nepríjemné prekvapenie: Žolíkova bývalá majiteľka teraz vidí, čo sa v ňom skrýva. Darovala Žolíka Lei, pretože bol chorý - a teraz si pýta svojho koňa naspäť. Lea, Thorsten a ich priatelia tomu chcú za každú cenu zabrániť.
Keywords: Bel. nad 10 r; 10+