Stopy bieleho mesiaca - Kowalewski, Stanislaw; Kowalewski, Stanislav; Wlachovská, Miroslava; Blažo, František (Košice Východoslovenské vydavateľstvo, 1980)
Humorne ladená poviedka s detektívnou zápletkou, v ktorej zmizne dvom bratom päť holubov...
Ilustr. na front. Pre čitateľov od 9 rokov.
Keywords: mládež; Beletria nad 10 rokov