Svätý Vojtech - Bagin, Anton; Šášky, Ladislav (Trnava Spolok sv. Vojtecha, 1997)
Roku 1997 uplynulo tisíc rokov od mučedníckej smrti pražského biskupa svätého Vojtecha, ktorý bol jednou z najvýznamnejších eur)opskych osobnosté 10. storočia. V tejto knihe autori popisujú trpký ale slávny život tohoto svätca.
Fotogr. na front.
Celkove 2. opr. a dopl. vyd.
Bibliogr. s. 69-70. Res. maď., nem. a poľ.
Keywords: Vojtech -- sv. -- biografie; ZIVOTOPIS -- ZIVOT SVATYCH; Náboženský život