Svedkyňa - Brown, Sandra; Pokorná, Anna (BB/ art, s. r. o. Bratislava, 1997)
Kendall Deatonové se podaří vyprostit sebe i své dítě z havarovaného auta a se směsicí odvahy a strachu se vyškrábat z rokle nahoru na silnici, kde může očekávat pomoc. Jenomže ona si netroufá prozradit svou identitu ani požádat o ochranu úřady. Namísto toho plánuje okamžitý útěk. Její riskantní dobrodružství začíná... Kendall přijela do Prosperu, městečka v Jižní Karolíně, aby se stala veřejnou obhájkyní u místního soudu. Přivítala ji mrazivá atmosféra - soudci nebylo po chuti, že tak důležité místo má zastávat žena. Při své práci Kendall narazí na podivné tajemství, kterému se snaží přijít na kloub. Zároveň se o ni začne zajímat nejmocnější člověk z města, Matt Burnwood, a zamilovaná Kendall se za tohoto muže, jenž její život promění v peklo, provdá. Nyní může jen doufat, že to přežije. A že se jí před hrůzu nahánějícími událostmi podaří ochránit i své dítě. Je nebezpečnou, zpěčující se svědkyní, která ví až moc o zákeřném zlu... a ženou, která ví velmi málo o vlastním srdci.
Keywords: ROMAN