Svet zašlých čias - Mándy, Iván; Wlachovský, Karol; Wlachovský, Karol; Wlachovský, Karol; Štuková, Ľubica (Bratislava Tatran, 1988)
Príbehy v uličkách starej Budapešti.
Ilustr. na front. a predsádkach.
Keywords: Spoločenské romány