Synova cesta - Scharang, Michael; Juríčková, Viera; Cvrkal, Ivan; Mydlo, Svetozár (Bratislava Smena, 1981)
Román o mladom murárovi Franzovi ktorý prichádza zo zapadnutej rakúskej dedinky do Viedne kde tuší svet veľkých možností. Ale realita je omnoho tvrdšia než vybájený svet.
Keywords: Spoločenské romány