Synovia Veľkej Medvedice. VI. Cez Missouri - Welskopf-Henrich, Liselotte (Oriens, 1994)
Dobrodružný román, posledný, šiesty diel voľnej románovej ságy z prostredia divokého západu pre čitateľov od 12 rokov...