Synovia Veľkej Medvedice VI. Cez Missouri - Welskopf-Henrich, Liselotte; Rosenbaumová, Eva; Martinská, Ružena; Cesnak, Jozef; Cesnak, Jozef (Košice Oriens, 1994)
Dobrodružný román, posledný, šiesty diel voľnej románovej ságy z prostredia divokého západu pre čitateľov od 12 rokov...
Ilustr. na front.
3. vyd. Pre čitateľov od 12r
Keywords: dobrodružný román; Beletria nad 10 rokov