Šimon : Skutočný príbeh rodiny bojujúcej o návrat svojho syna.. - Mikolášová, Darina (Marenčin PT, 2013)
Príbeh rodiny bojujúcej o svojho syna, z ktorého načerpáte obrovskú silu aj odhodlanie. Poznáte z relácií Modré z neba a Família RTVS.