Šťastie nie je mýtus - Koščová, Zuzana (Zuzana Koščová, 2013)
"Verím, že na svete nie sme preto, aby sme robili dojem na druhých a žili nejak "lebo všetci tak žijú.ö Verím, že je možné žiť svoj život spôsobom, ktorý nás robí šťastným. Milovať, učiť sa, smiať sa, inšpirovať, plniť si sny, pomáhať,...
Keywords: Náboženská lit