Šťastie pre koňa. 1. - Gohl, Christiane (Lea a kone, 2012)
Lea skoro odpadne, keď odhalí, že jej mama potajomky zbožňuje kone. Iba s nechuťou sa dá nahovoriť na to, aby sa zúčastnila jazdeckého kurzu pre matky a dcéry. Avšak už čoskoro zistí, že jazdenie je skutočne zábavné. A potom v jazdeckom klube spozná obletovaného dostihového jazdca Heika. Jeho sestre patrí žrebec Žolík, do ktorého sa Lea ihneď zamiluje. A nielen do Žolíka...