Štyridsiatka na krku - Exley, Helen (Slovart, 2008)
Táto zbierka najvtipnejších citátov a duchaplných výrokov o hrôzach aj triumfoch stredného veku je určená každému, pre koho sú štyridsiate narodeniny už minulosťou. Knižka je ilustrovaná veselými kresbami Billa Stotta.